Over de school

De Franciscus is een bruisende, katholieke basisschool, gevestigd in Zwanenkamp in Maarssenbroek. Een enthousiast team verzorgt het onderwijs voor ruim 350 leerlingen.
Er wordt veel aandacht besteed aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Het hele team is in 2013-2014 opgeleid tot Kanjertrainer.

Onze School

Schoolgids

Vanuit het ministerie OC&W zijn instrumenten voor kwaliteitsbeleid van scholen ontwikkeld. Een voorbeeld daarvan is de schoolgids. In deze gids vindt u alle nodige informatie die betrekking heeft op de gang van zaken in onze school. De gids bestaat uit een algemeen gedeelte en een deel dat specifiek betrekking heeft op het desbetreffende schooljaar.

Schoolgids

Ouderraad

Het nieuwe schooljaar is net gestart en we zijn al weer volop bezig. Nadat we voor de zomervakantie afscheid hebben genomen van een aantal leden, mogen we in ieder geval een nieuw lid verwelkomen. Hopelijk zullen er nog meer nieuwe leden bij ons aansluiten, want hulp kunnen we goed gebruiken.

Ouderraad

Contact

Contact opnemen met een meester of juf? Klik op de onderstaande link om alle gegevens van onze meesters en juffen te zien!
Contact algemeen
Telefoon: 0346 – 562 629
Email: info@kbsfranciscus.nl,
Web: KBS franciscus

Bekijk gegevens

Nieuws

Maandmemo december 2017

| Algemeen nieuws, Downloads, Maandmemo | No Comments

Beste ouder(s),verzorger(s), Dit is alweer de laatste nieuwsbrief in 2017. Volgende week is de sinterklaasviering en al snel staan de kerstdagen en de jaarwisseling voor de deur. De school is…

Maandmemo oktober 2017

| Algemeen nieuws, Downloads, Maandmemo | No Comments

Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen de…