Groepen 1 t/m 4 in de Schatkamer

By | Geen categorie | No Comments

De groepen 1 t/m 4 mochten per groep bij Sinterklaas op bezoek in de Schatkamer. Alle groepen hadden een dansje of liedje ingestudeerd voor Sinterklaas. Samen met de pieten werd het een groot feest! Iedereen kreeg persoonlijk een kadootje van piet en ook was er een kado voor de hele groep.

Gallery with ID 253 is empty.

By | Geen categorie | No Comments

Op 5 december steeg de spanning op het schoolplein…….zou sinterklaas ook dit jaar de weg naar KBS Franciscus kunnen vinden?

Gelukkig zagen we in de verte een aantal pieten en sinterklaas aankomen lopen. Maar wat hadden de pieten bij zich? Een boot, waarmee ze door de wateren van Maarssen zijn gevaren, omdat de stoomboot niet onder onze bruggetjes patste.

Alle kinderen zongen uit volle borst tot iedereen op het plein was, waar Sinterklaas door meester Stephan welkom werd geheten.

Verhuisd en uw kind op een nieuwe school inschrijven?
KBS Franciscus te Maarssen