Vacature groep 3

Posted by 13 september 2019 Algemeen nieuws No Comments

KBS Franciscus in Maarssen

Zoekt een enthousiaste en gedreven

Groepsleerkracht 3 (wtf 1,0)

KBS Franciscus is een open katholieke basisschool met 330 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Het team van KBS Franciscus streeft ernaar dat de leerlingen zich veilig en gerespecteerd voelen, zowel op cognitief als op sociaal-emotioneel gebied. Wij streven ernaar dat alle leerlingen zich zo volledig mogelijk kunnen ontplooien met inzet van hun eigen talenten. Dit proberen wij te bereiken d.m.v. handelings- en opbrengstgericht te werken. Wij besteden veel aandacht aan de kernvakken, waarbij er ook aandacht is voor de andere vakgebieden. Daarnaast is een goede relatie met ouders voor ons belangrijk om zo goed mogelijk samen de belangen van de leerlingen behartigen.

Onze nieuwe collega:
Heeft affiniteit met het werken met leerlingen in de onder-, middenbouw.
Heeft een open en positieve houding naar kinderen, collega’s en ouders.
Gaat in op verschillen tussen leerlingen en zet dit om in aanpak/werkwijze.
Levert een positieve bijdrage aan de organisatie.
Is bereid de katholieke identiteit uit te dragen.
Is in het bezit van een PABO-diploma.

Uw sollicitatie ontvangen wij graag vóór vrijdag 27 september 2019 per e-mail: directie@kbsfranciscus.nl, gericht aan dhr. S. van Slooten.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de school via telefoonnummer 0346-562629 of kunt u kijken op de website van de school www.kbsfranciscus.nl.